Dr. Oetker Dukátové buchtičky 220g Zobrazit větší

Dr. Oetker Dukátové buchtičky 220g

Nový produkt

Sypká směs na přípravu buchtiček a krému s vanilkovou příchutí

Více informací

29,12 Kč

Více informací

Vlastnosti

Nadýchané, Bez kynutí, Nová receptura, Přidejte vodu, olej, mléko a cukr

Regulovaný název výrobku

Sypká směs na přípravu buchtiček a krému s vanilkovou příchutí

Složení

Pšeničná mouka, Kukuřičný škrob, Cukr, Dextróza, Kypřicí látky (glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný), Sušené odtučněné mléko, Jedlá sůl, Aroma, Barviva (riboflavin, karoteny)

Tax příznaku alergenů

Může obsahovat stopy vajec a lupinové mouky

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Příprava a použití

Balení obsahuje:
190 g směsi na přípravu těsta
30 g směsi na přípravu krému
K tomu přidáte:
Na těsto: 90 ml vlažné vody (9 polévkových lžic), 40 ml oleje (4 polévkové lžíce)
Na krém: 500 ml mléka, 40 g cukru
Na potření: 1 rozšlehané vejce

Příprava:
1. Obsah sáčku na přípravu těsta vysypeme do mísy a přidáme odměřené množství vlažné vody a oleje. Důkladně vařečkou propracujeme v hladké těsto, které se nelepí na stěnu nádoby. V případě potřeby můžeme mírně podsypat moukou.
2. Z těsta ihned vyválíme válečky, které nakrájíme na stejné kousky (cca 26-28). Tvoříme malé kuličky (během pečení nakynou), které potřeme po stranách olejem a pokládáme vedle sebe na vymazaný plech. Povrch doporučujeme potřít rozšlehaným vejcem. Čas a doba pečení jsou uvedeny v tabulce.

Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte.
Elektrická trouba: 180 °C 15-20 min.
Horkovzdušná trouba: 170 °C 15-20 min.
Plynová trouba: střední stupeň 15-20 min.
Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!

3. Obsah sáčku na přípravu krému rozmícháme v 1/3 mléka. Zbylé mléko s cukrem přivedeme k varu a nalijeme rozmíchanou směs. Z stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
4. Hotovým krémem zalijeme teplé buchtičky a podáváme.

Skladování

Skladujte v suchu.