Nový produkt
Sypká směs na přípravu buchtiček a krému s vanilkovou příchutí
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Dr. Oetker Dukátové buchtičky 220g
Sypká směs na přípravu buchtiček a krému s vanilkovou příchutí
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Vlastnosti
Nadýchané, Bez kynutí, Nová receptura, Přidejte vodu, olej, mléko a cukr
Regulovaný název výrobku
Sypká směs na přípravu buchtiček a krému s vanilkovou příchutí
Složení
Pšeničná mouka, Kukuřičný škrob, Cukr, Dextróza, Kypřicí látky (glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný), Sušené odtučněné mléko, Jedlá sůl, Aroma, Barviva (riboflavin, karoteny)
Tax příznaku alergenů
Může obsahovat stopy vajec a lupinové mouky
Způsob skladování
Typ - Trvanlivé
Příprava a použití
Balení obsahuje:
190 g směsi na přípravu těsta
30 g směsi na přípravu krému
K tomu přidáte:
Na těsto: 90 ml vlažné vody (9 polévkových lžic), 40 ml oleje (4 polévkové lžíce)
Na krém: 500 ml mléka, 40 g cukru
Na potření: 1 rozšlehané vejce
Příprava:
1. Obsah sáčku na přípravu těsta vysypeme do mísy a přidáme odměřené množství vlažné vody a oleje. Důkladně vařečkou propracujeme v hladké těsto, které se nelepí na stěnu nádoby. V případě potřeby můžeme mírně podsypat moukou.
2. Z těsta ihned vyválíme válečky, které nakrájíme na stejné kousky (cca 26-28). Tvoříme malé kuličky (během pečení nakynou), které potřeme po stranách olejem a pokládáme vedle sebe na vymazaný plech. Povrch doporučujeme potřít rozšlehaným vejcem. Čas a doba pečení jsou uvedeny v tabulce.
Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte.
Elektrická trouba: 180 °C 15-20 min.
Horkovzdušná trouba: 170 °C 15-20 min.
Plynová trouba: střední stupeň 15-20 min.
Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!
3. Obsah sáčku na přípravu krému rozmícháme v 1/3 mléka. Zbylé mléko s cukrem přivedeme k varu a nalijeme rozmíchanou směs. Z stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
4. Hotovým krémem zalijeme teplé buchtičky a podáváme.
Skladování
Skladujte v suchu.