Kotányi Skořice mletá 25g Zobrazit větší

Kotányi Skořice mletá 25g

Nový produkt

Sypký kořenící přípravek

Více informací

29,12 Kč

Více informací

Marketing produktu

Kůra skořice patří k nejaromatičtějším kořením na světě. Proslavila ji její nezaměnitelná vůně, která pokrmům dodává příjemně kořeněnou a sladkou chuť. Mletá skořice KOTÁNYI obohatí klasickou i exotickou kuchyni.

A ještě jeden inspirativní tip na pečení:
Skořicový tác se švestkami na 1 plech potřebujeme:
250 g másla, špetku soli, 1 polévkovou lžíci mleté skořice KOTÁNYI, 1 balení vanilkového cukru KOTÁNYI, 1 citron, 100 g moučkového cukru, 5 žloutků, 5 bílků, 100 g krystalového cukru, 250 g hladké mouky, 1 kg zralých vypeckovaných švestek rozkrojených napůl, 2 polévkové lžíce mandlí, moučkový cukr na posypání.

Příprava: máslo, koření a nastrouhanou citronovou kůru rozmícháme, přimícháme práškový cukr a žloutky. Z bílku a cukru ušleháme sníh, přimícháme jej do hmoty a přidáme mouku. Na plech položíme vrstvu těsta do výše prstu, obložíme švestkami, posypeme mandlemi a v předehřáté troubě pečeme 35 minut při 170 °C. Po vyjmutí z trouby necháme vychladnout a posypeme cukrem.

Tip: Podávejte s vanilkovou omáčkou; podle ročního období lze namísto švestek vřele doporučit i třešně, meruňky, jablka, nebo hrušky.

Marketing značky

Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z přesvědčení
Tradice od r. 1881.

Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.

Další popis

Další recepty najdete na: www.kotanyi.com

Další informace

Tento obal chrání aroma výrobku.

Složení

Může obsahovat stopy lepek obsahujícího obilí, vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktoza) a hořčice
Může obsahovat : Celer, Cereálie obsahují lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka, Sója/sójové boby

Příprava a použití

Použití: ke zjemnění pečiva, moučníků a v indické, marocké a karibské kuchyni.

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Skladování

Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).