Kotányi Ryby 26g Zobrazit větší

Kotányi Ryby 26g

Nový produkt

Sypký kořenící přípravek

Více informací

33,99 Kč

Více informací

Marketing produktu

Aromatická kořenitost a čerstvá pikantnost s jemným citrónovým nádechem, to je to co přesně definuje směs Kotányi Ryby.

A náš tip na recept:
Filet z candáta s cuketou a žlutou paprikou pro 2 osoby potřebujeme:
2 filety z candáta, 1 polévkovou lžíci Kotányi Ryby, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 1 cuketu, 1 žlutou papriku, špetku Kotányi tymiánu, sůl, pepř, trochu citrónové šťávy.

Příprava: filety potřeme po obou stranách směsí Kotányi Ryby, necháme asi 10 minut odležet a pečeme na olivovém oleji napřed kůží dolů 2-3 minuty při střední teplotě, pak filety opatrně obrátíme. Cuketu, očištěnou a oloupanou papriku nakrájíme na malé kostičky, osmahneme na olivovém oleji, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Podáváme spolu s filety pokapané citrónovou šťávou.

Tip: místo candáta můžeme použít i filety z pstruha.

Marketing značky

Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z přesvědčení
Tradice od r. 1881.

Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.

Další popis

Další recepty najdete na: www.kotanyi.com

Další informace

Tento obal chrání aroma výrobku.

Složení

Sůl (max. 40% hm.), Cibule, Látka zvýrazňující chuť a vůni glutamát sodný, Hořčičné semínko, Bazalka, Pepř, Kopr, Citrónové aroma, Rozmarýn, Kari (kurkuma, koriandr, pískavice řecké seno, zázvor, římský kmín, bramborový škrob), Chilli mleté, Protispékavý přípravek E551

Může obsahovat stopy lepek obsahujícího obilí, vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktoza) a hořčice
Může obsahovat : Celer zahradní, Cereálie obsahují lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka, Sója/sójové boby

Příprava a použití

Použití: vynikající pro všechny rybí pokrmy připravené grilováním, pečením nebo vařením.

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Skladování

Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).