Nový produkt
Sypký kořenící přípravek
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Kotányi Pepř černý mletý 20g
Sypký kořenící přípravek
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Marketing produktu
Díky své univerzálnosti je pepř pravou hvězdou mezi kořením a pro svoji výraznou a pikantní chuť je oblíben na celém světě. Zvláště jemně mletý, černý pepř KOTÁNYI propůjčí vašim pokrmům obzvláště pikantní chuť.
Vyzkoušejte i tento pikantní nápad:
Pepřový koláč quiche s pórkem pro 2 osoby potřebujeme:
300 g hladké mouky, 200 g másla, 1 vejce, 1 polévkovou lžíci černého mletého pepře KOTÁNYI, sůl, 1 čajovou lžičku majoránky, 2 pórky, 1 cibuli, 1 polévkovou lžíci másla, Na zálivku: 1/8 litru mléka, 1/8 litru smetany ke šlehání, 2 vejce, špetku soli, mletý muškátový oříšek KOTÁNYI, 1 polévkovou lžíci sekané petrželky, 2 polévkové lžíce nastrouhaného ementálu.
Příprava: těsto uhněteme z mléka, vejce a koření a necháme 1 hodinu odpočinout. Pórek a cibuli nakrájíme na jemno a orestujeme na másle. Vyválíme těsto, vložíme jej do formy, propícháme, zakryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě asi 7-8 minut při teplotě 190 °C. Z těsta sejmeme alobal a na těsto položíme zeleninu. Smícháme přísady na zálivku, přelijeme jí koláč a necháme péci ještě 20 minut.
Tip: servírujeme s křupavým listovým salátem.
Marketing značky
Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z přesvědčení
Tradice od r. 1881.
Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.
Další popis
Další recepty najdete na: www.kotanyi.com
Další informace
Tento obal chrání aroma výrobku.
Složení
Může obsahovat stopy lepek obsahujícího obilí, vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktoza) a hořčice
Může obsahovat : Celer, Cereálie obsahují lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka, Sója/sójové boby
Příprava a použití
Použití: maso, ryby, zelenina, polévky, omáčky i dresinky.
Způsob skladování
Typ - Trvanlivé
Skladování
Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).