Kotányi Pepř černý mletý 20g Zobrazit větší

Kotányi Pepř černý mletý 20g

Nový produkt

Sypký kořenící přípravek

Více informací

29,12 Kč

Více informací

Marketing produktu

Díky své univerzálnosti je pepř pravou hvězdou mezi kořením a pro svoji výraznou a pikantní chuť je oblíben na celém světě. Zvláště jemně mletý, černý pepř KOTÁNYI propůjčí vašim pokrmům obzvláště pikantní chuť.

Vyzkoušejte i tento pikantní nápad:
Pepřový koláč quiche s pórkem pro 2 osoby potřebujeme:
300 g hladké mouky, 200 g másla, 1 vejce, 1 polévkovou lžíci černého mletého pepře KOTÁNYI, sůl, 1 čajovou lžičku majoránky, 2 pórky, 1 cibuli, 1 polévkovou lžíci másla, Na zálivku: 1/8 litru mléka, 1/8 litru smetany ke šlehání, 2 vejce, špetku soli, mletý muškátový oříšek KOTÁNYI, 1 polévkovou lžíci sekané petrželky, 2 polévkové lžíce nastrouhaného ementálu.

Příprava: těsto uhněteme z mléka, vejce a koření a necháme 1 hodinu odpočinout. Pórek a cibuli nakrájíme na jemno a orestujeme na másle. Vyválíme těsto, vložíme jej do formy, propícháme, zakryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě asi 7-8 minut při teplotě 190 °C. Z těsta sejmeme alobal a na těsto položíme zeleninu. Smícháme přísady na zálivku, přelijeme jí koláč a necháme péci ještě 20 minut.

Tip: servírujeme s křupavým listovým salátem.

Marketing značky

Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z přesvědčení
Tradice od r. 1881.

Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.

Další popis

Další recepty najdete na: www.kotanyi.com

Další informace

Tento obal chrání aroma výrobku.

Složení

Může obsahovat stopy lepek obsahujícího obilí, vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktoza) a hořčice
Může obsahovat : Celer, Cereálie obsahují lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka, Sója/sójové boby

Příprava a použití
Použití: maso, ryby, zelenina, polévky, omáčky i dresinky.

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Skladování

Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).