Nový produkt
Sypký kořenící přípravek
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Kotányi Paprika lahůdková mletá 25g
Sypký kořenící přípravek
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Marketing produktu
Lahůdková paprika se vyznačuje jemnou, ovocnou chutí. Její aroma z ní činí nepostradatelnou součást nejen maďarské kuchyně. Chcete-li svým pokrmům poskytnout mírně nasládlou, aromatickou chuť a atraktivní barvu, používejte lahůdkovou papriku KOTÁNYI.
A ještě jinak na tento způsob:
Telecí závitky v paprikové omáčce pro 2 osoby potřebujeme:
4 malé telecí řízky à cca. 50 g, sůl, 1 hrst žampionů, 1 malou cibuli, 1 polévkovou lžíci nasekané petrželky, 4 párátka, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 1 polévkovou lžíci lahůdkové papriky KOTÁNYI, trochu bílého vína, 1/4 l zeleninového vývaru, 2 polévkové lžíce zakysané smetany, 1 polévkovou lžíci hladké mouky, 1 malou červenou papriku, petrželku na ozdobu.
Příprava: cibuli a žampiony nakrájíme na kostičky, krátce osmahneme, osolíme a přidáme petrželku. Tuto náplň nasekáme najemno. Telecí řízky naklepeme, osolíme, naplníme, srolujeme, spojíme párátky a krátce osmahneme. Přidáme lahůdkovou papriku KOTÁNYI, zalijeme vínem a zeleninovým vývarem a dusíme pod pokličkou po dobu 20 minut. Mouku smícháme se zakysanou smetanou, přidáme vypečenou šťávu, propasírujeme, přelijeme přes telecí závitky a obložíme je paprikou nakrájenou na kostičky.
Tip: Podávejte s širokými nudlemi.
Marketing značky
Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z přesvědčení
Tradice od r. 1881.
Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.
Další popis
Další recepty najdete na: www.kotanyi.com
Další informace
Tento obal chrání aroma výrobku.
Složení
Může obsahovat stopy lepek obsahujícího obilí, vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktoza) a hořčice
Může obsahovat : Celer, Cereálie obsahují lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka, Sója/sójové boby
Příprava a použití
Použití: Pikantní do vaječných pokrmů, ryb, tvarohu a dále do guláše, na kuře na paprice a do rajské polévky.
Způsob skladování
Typ - Trvanlivé
Skladování
Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).