Kotányi Kmín římský celý 25g Zobrazit větší

Kotányi Kmín římský celý 25g

Nový produkt

Sypký kořenící přípravek

Více informací

29,12 Kč

Více informací

Marketing produktu

Římský kmín je silně aromatické a pikantní koření. Spojení pikantně sladké chuti s lehce nahořklým podtónem se výborně hodí pro indickou kuchyni. Kotányi římský kmín celý nebo čerstvě nadrcený v hmoždíři bude skvělou a originální ingrediencí Vašich pokrmů.

Pikantní cuketa s lilkem
Pro 2 osoby potřebujeme: 1 cuketu, 1 malý lilek, 3 polévkové lžíce olivového oleje, 1 čajovou lžičku Kotányi římského kmínu, sůl, černý pepř namletý z Kotýnyi mlýnku, 1 čajovou lžičku krájeného zázvoru, 3 čajové lžičky pasírovaných rajčat, trochu balsamikového octa.

Příprava: Omyjeme cuketu a lilek, nakrájíme je na kostičky a na pánvi zprudka osmahneme na olivovém oleji. Ochutíme solí a pepřem, Kotányi římským kmínem a zázvorem a vše ještě krátce osmahneme. Přidáme pasírovaná rajčata a dochutíme balsamikovým octem.
Je tak jednoduché vytvořit delikatesu.

Tip: podávejte k jehněčímu nebo jako náplň palačinek.

Marketing značky

Kotányi Premium kvalita.
Kvalita z přesvědčení
Tradice od r. 1881.

Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.

Další popis

Další recepty najdete na: www.kotanyi.com

Další informace

Tento obal chrání aroma výrobku.

Složení

Může obsahovat stopy obilovin (včetně lepku), vajec, soji, celeru, sezamu, mléka (laktoza) a hořčice
Může obsahovat : Celer hlíznatý, Cereálie obsahují lepek, Vejce, Laktóza, Mléko, Hořčice, Sezamová semínka, Sója/sójové boby

Příprava a použití

Použití: výborný do polévek, masových směsí, luštěnin, zelí, na jehněčí maso, kari, sýry a jogurtové nápoje.

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Skladování

Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).