Finish All in 1 Powerball tablety do myčky nádobí 56 ks 1108g Zobrazit větší

Finish All in 1 Powerball tablety do myčky nádobí 52 ks 1108g

Nový produkt

Tablety do myčky nádobí.

Více informací

369,90 Kč

Více informací

Vlastnosti

6 extra funkcí, Odstranění nejsilnějších nečistot, Funkce soli, Funkce leštidla, Odstranění čajových skvrn, Síla odstraňující mastnotu, Ochrana myčky proti vodnímu kameni

Marketing produktu

Tablety do myčky nádobí.

Nový Powerball s aktivní pěnou.
Uvolní bublinky, které rozptýlí čistící látku tam, kde je potřeba.

Dvouvrstvá tableta.
Se silným složením pro odstranění i těch nejsilnějších skvrn PLUS funkce leštidla a soli pro neuvěřitelný lesk.

Marketing značky

Funkce Finish PowerBall All in 1 je účinná v měkké, středně tvrdé a tvrdé vodě do 21°dH (≥95% domácností). V případě velmi tvrdé vody nad 21°dH použijte pro lepší výsledek mytí také Finish sůl.

Doporučeno renomovanými výrobci myček
Aeg, Baumatic, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Candy, De Dietrich, Electrolux, Fagor, Gaggenau, Haier, Hoover, Hotpoint, Indesit, Siemens, Smeg, Whirlpool, Zanussi.

Bezpečnostní varování

Specifická rizikovost:
Dráždí oči. Obsahuje subtilisin (proteasu). Může vyvolat alergickou reakci. Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc: Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Tento materiál a jeho obal musí být zneškodněny bezpečným způsobem.

Xi Dráždivý.

Složení

<5%: neiontové povrchově aktivní látky, fosfonáty, polykarboxyláty, parfém (limonene), 5-15%: peruhličitan sodný (kyslíkové bělící činidlo), 15-30%: uhličitan sodný, >30%: fosforečnany, Dále obsahuje:enzymy (proteáza - subtilisin, amyláza), Nebezpečné látky: uhličitan sodný, peruhličitan sodný

Způsob skladování

Typ - Trvanlivé

Příprava a použití

Návod pro použití:
Tabletu umístěte do dávkovače na vnitřní straně dvířek Vaší myčky. V případě, že se tableta do myčky nevejde, kontaktujte výrobce myčky nebo použijte uživatelský manuál. / Vhodné pro septik. / Pro nejlepší výsledek v krátkých mycích programech, umístěte tabletu na dno myčky, vedle filtru.